40% meer conversies

Met ons gedreven team van ervaren sales mensen bellen wij jouw inkomende leads binnen 5-10 minuten op! Dit zorgt voor hogere conversie, minder werk voor jou en minder gemiste verkoop kansen.

Vertrouwd door
toonaangevende bedrijven

Jouw succesvolle strategie

Alles begint met een goede strategie, we starten met een uitgebreide intake zodat we alles weten van je bedrijf. Je usp’s, doelgroep, sales en opvolg scripts etc..

 

Alles om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen om conversies van lead naar afspraak te verhogen.

Meer tijd voor waardevolle contacten

Wij zijn er voor je als je zelf niet altijd tijd hebt om de leads na te bellen of als je gewoon meer tijd vrij maken voor jou en je medewerkers, maar niet wilt inleveren op bereikbaarheid en conversies.

Persoonlijke telefonische service

Gee tijd om de telefoon op te nemen of wil je gewoon meer tijd vrij maken voor jezelf en je medewerkers?

Wat onze
klanten zeggen

Robert

“Fijne professionals die zich houden aan de afspraak. Samen als team functioneren is erg prettig. Het Belburo creëert de ingang waarna ik de rest kan doen! Goede conversie. Top dames en heer ga zo door :-)”

Fysiobram

“Zeer tevreden, in goede en in slechte tijden... ;-)”

Nicole

Niek

“ Leuke cursus gevolgd bij het belburo over hoe om te gaan met de "negatieve" reacties bij het doen van telefonische acquisitie. We hebben de tips direct in gebruik genomen met goede resultaten. Het geeft meer houvast en we weten nu beter te reageren om de reacties die er kunnen komen. ”

Fixty

“Fijne samenwerking en ze komen afspraken goed na!”

susan

De toekomst van klantcontact is hier