Telefoon antwoordservice

Antwoordservice Nederland

Ben je op zoek naar een professionele antwoordservice in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Contactprovider hebben we alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf efficiënt en effectief te ondersteunen met hoogwaardige antwoordservice-oplossingen. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan uitmuntendheid, zijn wij de ideale partner om jouw telefonische bereikbaarheid naar een hoger niveau te tillen.

0
Jaar ervaring
0
Sterren op Google
0 +
Partners

Waarom kiezen voor Contactprovider als jouw antwoordservice in Nederland?

Kies voor Contactprovider als jouw betrouwbare antwoordservice in Nederland. Bij ons staan betrouwbaarheid en continuïteit voorop, zodat elke oproep een kans is die niet gemist wordt. Onze professionele telefonistes zijn altijd beschikbaar, of het nu tijdens kantooruren, avonden, weekends of feestdagen is. Je kunt erop vertrouwen dat jouw klanten altijd vriendelijk te woord worden gestaan. Wij geloven in klantgerichtheid en onze zorgvuldig geselecteerde telefonistes zijn experts op het gebied van communicatie en klantenservice. Ze worden getraind om jouw klanten op een vriendelijke en professionele manier te helpen, met als doel optimale klanttevredenheid. Elke oproep wordt met de grootste zorg en aandacht behandeld.

antwoordservice Nederland
Antwoordservice

Bij Contactprovider begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen en doelstellingen. Of je nu een klein bedrijf bent met basisbehoeften of een grotere onderneming met complexere eisen, onze diensten worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Wij maken gebruik van geavanceerde telecommunicatietechnologieën en systemen, waardoor onze antwoordservice naadloos integreert met jouw bestaande telefoonsysteem. Onze state-of-the-art infrastructuur zorgt voor een soepele en efficiënte communicatie, terwijl we voortdurend investeren in de nieuwste ontwikkelingen om jouw bedrijf te laten profiteren van de laatste technologische mogelijkheden.

Nederlandse antwoordservice

24/7 Antwoordservice 

Het inhuren van onze antwoordservice betekent ook kostenbesparing en efficiëntie voor jouw bedrijf. In plaats van te investeren in dure apparatuur, infrastructuur en personeel, bieden wij flexibele en kosteneffectieve oplossingen. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gebruikte diensten, waardoor je jouw budget effectiever kunt beheren en kunt profiteren van een hogere efficiëntie. Benieuwd naar hoe wij de telefoon opnemen?

Wat onze
klanten zeggen

Robert

“Fijne professionals die zich houden aan de afspraak. Samen als team functioneren is erg prettig. Het Belburo creëert de ingang waarna ik de rest kan doen! Goede conversie. Top dames en heer ga zo door :-)”

Fysiobram

“Zeer tevreden, in goede en in slechte tijden... ;-)”

Nicole

Niek

“ Leuke cursus gevolgd bij het belburo over hoe om te gaan met de "negatieve" reacties bij het doen van telefonische acquisitie. We hebben de tips direct in gebruik genomen met goede resultaten. Het geeft meer houvast en we weten nu beter te reageren om de reacties die er kunnen komen. ”

Fixty

“Fijne samenwerking en ze komen afspraken goed na!”

susan

Antwoordservice = succesvol klantcontact

klantcontact contactprovider
1
Kennis maken

Zijn we een match? Waar liggen je uitdagingen? Wij willen je graag leren kennen.

2
Strategie bepalen

Met onze expertise kijken we hoe wij je bel flow kunnen optimaliseren met onze diensten.

3
Aansluiten

Nu gaan onze technische mensen aan de slag om je pakket in te richten en klaar te maken.

4
Ontzorgen

Nadat onze telefonisten zijn ingewerkt zitten ze klaar om de telefoontjes van je klanten op te nemen.

Aanvraagformulier

Vragen over telefoonservice uitbesteden? Vul onderstaand formulier in en wij komen spoedig met je in contact om je aan te sluiten.

  Kies je pakket

  Starter

  60,-/ per maand

  Voor de starter
  Meer informatie

  Inclusief:

  • Bereikbaar van 08:00 - 17:00
  • € 2,25 per gesprek + verwerking
  • Doorverbinden mogelijk
  • Terugbelverzoek per mail

  Smart

  150,-/ per maand

  Voor de (door)groeier
  Meer informatie

  Inclusief:

  • Bereikbaar van 08:00 - 17:00
  • Inclusief 75 gratis gesprekken
  • € 1,82 per gesprek + verwerking
  • Doorverbinden mogelijk
  • Terugbelverzoek per mail

  Premium

  250,-/ per maand

  Voor gevestigde bedrijven
  Meer informatie

  Inclusief:

  • Bereikbaar van 08:00 - 17:00
  • Inclusief 150 gratis gesprekken
  • € 1,82 per gesprek + verwerking
  • Doorverbinden mogelijk
  • Terugbelverzoek per mail

  Platina

  350,-/ per maand

  Voor gevestigde bedrijven
  Meer informatie

  Inclusief:

  • Bereikbaar van 08:00 - 17:00
  • Inclusief 250 gratis gesprekken
  • € 1,82 per gesprek + verwerking
  • Doorverbinden mogelijk
  • Terugbelverzoek per mail